Om oss

 

aha.se har varit verksamt inom olika relationsskapande verksamheter och Event Marketing sedan mitten av 90-talet.

Att hitta nya och ibland okonventionella sätt inom marknadsföring är något vi inte är främmande för. Någon vis person lär ha sagt att ”hälften av all reklam är onödig eller ineffektiv, det är bara frågan vilken hälft?”

Vi på aha.se är övertygade om att vår affärsidé och koncept ligger inom den rätta hälften.

Kvittoreklam är förvisso inget nytt reklammedia men framförallt har utvecklingen skett i USA och sydeuropa där det snarare är regel än undantag. Den svenska marknaden ligger i princip helt orörd och detta vill vi ändra på.

För att klara av detta och för att trygga våra samarbetspartners och kunders investeringar i kvittoreklam har vi ett väl uppbyggt nät av allt från pappersleverantörer till tryckare med olika specialiteter och en kvalificerad säljkår.

Så oavsett om det handlar om kvittorullar för en rikstäckande butikskedja eller en lokal butik kan vi erbjuda den mest effektiva lösningen såväl reklam- som kostnadsmässigt.

Behöver du hjälp med idéer eller utformning av din annons kan våra duktiga medarbetare givetvis också hjälpa dig med detta.

Vår säljkår består av mycket kvalificerad personer med såväl lång mediaerfarenhet som stort företags- och produktkunnande.

För mer information är du välkommen att kontaka oss på info@aha.se.